Kundeservice

Ønsker du å komme i kontakt med oss tar du kontakt ved å bruke dette skjemaet: Kontakt, eller sender oss en e-post: post@namasteyoga.no. Vi verdsetter alle våre kunder og vil alltid gjøre vårt beste for å imøtekomme og ivareta deg som kunde. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på, hos oss vil du få personlig kundeservice og oppfølging. 

Betaling

Hos NamasteYoga AS handler du trygt og enkelt med Klarna betalingsløsning. Klarna er en betalingsløsning som er brukt av mer enn 45.000 nettbutikker. Løsningen er trygg og enkel å bruke, med Klarna Checkout trenger du kun å oppgi din e-postadresse og ditt postnummer for å gjennomføre et kjøp. Deretter velger du hvordan du ønsker å betale.

Betalingsalternativer:

1. Faktura 14 dager (0 kr i gebyr),
2. Utsett betalingen (45 kr i gebyr),
3. Delbetal i ditt eget tempo eller
4. Betal med Kort: VISA, Mastercard

For mer informasjon om betaling - besøk Klarna sine hjemmesider her 

Frakt & Retur

Varer sendes fortløpende fra vårt varelager og du kan vente din bestilling innen 2-4 virkedager. Du kan spore foresendelsen på posten.no.  *Vi har gratis frakt på posten servicepakke og fast fraktpris på 70,- på levering hjem på døren.

Er du ikke fornøyd med varen din kan du sende varen i retur. NamasteYoga AS vil returnere kjøpesum når varen er mottatt i retur.  Send en e-post til post@namasteyoga.no med informasjon om returårsak**. 

Frakt og returkostnader dekkes av kunden, dette gjelder også for bestilte varer som ikke blir hentet.

**NB! Ved feil på varen vil NamasteYoga AS dekke returkostnaden 

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.

Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Dersom kunden benytter angreretten har kunden ytterligere 14 dager på å sende varen i retur. Kunder som benytter angreretten dekker returkostnaden selv. Returkostnaden vil variere avhengig av hvor i landet pakken returneres fra. 

Mottar kjøperen angreskjema og de nødvendige opplysningene på et senere tidspunkt enn ved levering av varen, begynner angrefristen å løpe fra den dagen kjøperen mottar angrerettsskjema og opplysningene. Har kjøperen ikke mottatt tilstrekkelig informasjon eller angrerettsskjema, vil angrefristen likevel gå ut 3 måneder etter at varen er mottatt. Dersom kjøperen ikke har fått informasjon om angrerett i det hele tatt, vil fristen være 1 år.

Returadresse: NamasteYoga A/S, Spireaveien 4C,  0580 Oslo

Personvern 

Du må registrere deg som kunde for å handle hos NamasteYoga A/S. Når du registrerer deg er det raskere og enklere for deg neste gang du skal handle. Din personlige informasjon (ikke betalingsinformasjon) vil lagres, slik at du slipper å skrive inn dette ved neste handel. Du kan når som helst be om å bli slettet som kunde ved å gi oss beskjed via e-post. NamasteYoga A/S ivaretar ditt personvern ved kun å benytte registrerte opplysninger til å sende ut bestilte produkter. 

Salgsbetingelser

Våre salgsbetingelser finner du her